Rakennusmittaus

Neotrin rakennusmittauspalvelut kattavat kaikki rakennustyömaan mittaukseen liittyvät tarpeet, mukaan lukien rakennusten perustukset, rungot, väliseinät, LVIS ja tarkemittaukset. Laadukkaat rakennusmittauspalvelut elintärkeitä rakentamisen kaikissa vaiheissa. 

Meidän tehtävämme on varmistaa, että kaikki tarvittavat mittauspalvelut toteutetaan suurimmalla tarkkuudella ja luotettavuudella, jotta rakennusprojektisi etenevät suunnitelmien mukaan. Tarjoamme laajan valikoiman mittauspalveluita rakennustyömaille, auttaen projektisi onnistumisessa alusta loppuun.

Elementtien Merkintä:
Tarjoamme tarkan merkintäpalvelun rakennuselementeille, varmistaen, että jokainen elementti asettuu suunnitellulle paikalleen rakenteessa.

Paikallavalukohteet:
Paikallavalukohteiden mittaukset takaavat, että muotit ovat siinä missä niiden pitääkin ja valuosat asennettu oikeaan paikkaan sekä korkoon.

Anturat:
Anturoiden merkintämittaukset varmistavat perustusten oikean sijainnin ja koon, mikä on perusta koko rakennuksen vakaudelle ja kestävyydelle.

Teräsrakenteiden Mittaukset:
Suoritamme teräsrakenteiden tarkat merkintämittaukset, sekä tarkemittaukset. Laadukkaat teräsrakenteiden ja osien mittaus takaa, että kaikki osat sopivat yhteen saumattomasti.

rakennusten rakennusmittaukset

Toteutamme rakennusten rakennusmittaustyöt. Tämä mahdollistaa urakoitsijoiden ja työnjohtajien tehokkaan työskentelyn, varmistaen projektin sujuvan etenemisen ja täsmällisen toteutuksen.

Anturat

Anturoiden, peruspulttien ja harjaterästartuntojen merkintämittaukset

Elementit

Elementtien ja paikallavaluseinien merkintämittaukset

Paikavallurakenteet

Paikallavaluseinien, holvien ja rakenteiden merkintä ja tarkemittauspalvelut

Väliseinät

Väliseinämittaajamme mittaa huoneistojen kevyet väliseinät rungon pystyttämisen jälkeen

Muut rakennustyömaan mittauspalvelut

Toimitamme asiakkaillemme kaikenlaisia rakennusmittauspalveluita, alkaen pienistä merkintämittauksista aina laajojen urakoiden kokonaisvaltaisiin mittaustöihin.

Rasvapunokset

Rasvapunosten tarkemittaus

Tarkemittaukset

Kaikkien rakenteiden tarkemittaukset

Maastomallit

Pintavaaitus tarkkeet

Dronekuvaus

Lue lisää Drone sivultamme

Lattiat

Lattioiden kaatokartat & tarkemittaus

Maamassat

Maamassojen tarkemittaus, mallinnus & laskenta

LVIS

LVIS tarkemittaus. Lattialämmitys, vesi, viemäri ja sähköputket

Teräsrakenteet

Teräsrakenteiden merkintä ja tarkemittaus