Laserkeilaus


Laserkeilaus perustuu pistepilven luomiseen kohteesta, jota
halutaan työstää. Käyttämämme laserkeilain (Leica RTC360 3D) on yksi markkinoiden parhaimpia laitteita tähän tarkoitukseen.

Työmaamittaus


Tarjoamme tarkat työmaamittaukset kaikille työmaille. Mitoitamme kaikki tarpeelliset kohteet laserkeilaimen ja takymetrin avulla. Kartoitamme, mallinnamme ja merkkaamme rakennuspisteet pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla.

Dronekuvaus


Drone-laitteita pystytään hyödyntämään monissa tilanteissa esim. kiinteistöjen ja kattojen mallinnuksessa, kuvaamisessa sekä kartoittamisessa. Käytössämme oleva drone on DJI Mavic 2 Pro.

3D Mallinnus

3D-mallien käyttö on erittäin tehokas tapa tuottaa projektin suunnitelmat nopeasti niin että kaikki lähtötiedot löytyvät samasta paikasta. Siksi laserkeilauksen avulla tuotettu 3D-malli on paras tapa lähteä suunnittelemaan uutta projektia.

Kartoitus ja Maastomallinnus

Mittaamme ja mallinnamme maaston, suoritamme rakennusvalvontaan liittyvät mittaukset ja luomme piirrokset, joilla varmistat rakennusprojektisi onnistumisen. Tuotamme mittausaineiston perusteella esimerkiksi pohjakarttoja, aluekarttoja ja pintavaaituksia. Kartoituksia tehdessä, hyödynnämme kaikkia kolmea mittaustyökalua: laserkeilainta, takymetriä ja dronea. 

Pohjapiirrokset ja pinta-alamittaukset

Tuotamme nopeasti uudet pohjakuvat ikääntyneiden tai hukkuneiden kuvien tilalle. Piirrämme uudet kuvat laserkeilaimen pistepilven pohjalta, jolloin ne vastaavat nykyhetken tilannetta ja ovat oikein. Tuotamme pohjakuvat käytännössä mistä vain halutusta kohteesta aina yksiöistä tehdas- ja varastohalleihin ja liikekiinteistöihin. Voimme tuottaa pohjapiirrosmateriaalin ohella myös pinta-alalaskennat tai vaihtoehtoisesti myös vain pinta-alalaskennat kohteestasi. Tiedustele lisää laittamalla sähköpostia tai lähetä tarjouspyyntö.

BIM ja Teollisuuskohteet

Tuotamme älykkäät ja mittatarkat BIM mallit projektisi lähtötiedoksi. Laserkeilaus on edullinen ja nopea tapa varmistaa projektisi onnistuminen.

Julkisivut ja kattokuvat

Tuotamme julkisivuista ja katoista pistepilven, jonka jälkeen piirrämme asiakkaan haluamat piirrokset pistepilveen perustuen. Laserkeilaus mahdollistaa kaikkien yksityiskohtien realistisen sekä mittakaavan mukaisen piirtämisen. Tuotamme ja lähetämme kaikki piirrokset DWG- ja PDF-formaatissa ja tarvittaessa muissa formaateissa. Kaikki tuotetut piirrokset saa myös värittöminä tai värillisinä. 

Esimerkkikuvia