KArtoitukset

Neotrissa tarjoamme kattavia kartoitus- ja pintavaaituspalveluita, jotka on suunnattu erityisesti suunnittelijoiden tarpeisiin. Meidän mittamiehemme tuottavat tarkkoja lähtötietoja maastomalleista, vesijohtokartoituksista ja muista kriittisistä alueista, jotka ovat välttämättömiä suunnitteluprosessin onnistumiselle.

Käyttämällä viimeisintä teknologiaa ja menetelmiä, me varmistamme, että suunnittelijat saavat käyttöönsä yksityiskohtaiset ja luotettavat tiedot, jotka mahdollistavat tehokkaan ja tarkan suunnittelun. Olipa kyseessä sitten uuden rakennusprojektin suunnittelu tai olemassa olevan infrastruktuurin päivitys, Neotrin kartoitus- ja pintavaaituspalvelut tarjoavat perustan onnistuneelle projektille.

Tarkemittaus:
Neotrin tarkemittauspalvelut tarjoavat äärimmäisen tarkkuuden ja yksityiskohtaisuuden rakennusprojekteille.

Maastomallit:
Neotrin maastomallipalvelut muuntavat mittausdatan yksityiskohtaisiksi digitaalisiksi maastomalleiksi, jotka antavat kattavan kuvan maaston korkeuksista ja materiaalirajauksista.

Vesihuoltokartat:
Tarjoamme vesihuoltokarttapalveluita, jotka dokumentoivat tarkasti vesijohtojen, viemäreiden ja muiden vesihuoltoinfrastruktuurien sijainnin ja ominaisuudet.

Pihamittaukset:
Neotrin pihamittauspalvelut keskittyvät tonttien ja ulkoalueiden tarkan mittauksen tuottamiseen, jotka ovat perusta pihasuunnittelulle ja -rakentamiselle.

Kartoitukset & pintavaaitukset

Toteutamme kaikki kartoitukset ja pintavaaitustyöt. Tuotamme yksityiskohtaisia 3D-karttoja sekä erilaisia 2D-tarkemittauskuvia. Tämä mahdollistaa tarkat lähtötiedot suunnittelijalle , varmistaen projektin sujuvan etenemisen ja täsmällisen toteutuksen.

Tarkemittaukset

Takymetrimittaukset tarkemitattavista kohteista

Maastomallit

Yksityiskohtaiset maastomalli kartoitukset

Vesihuoltokartat

Vesihuoltoverkoston tarkemittauspalvelut

Pihamittaukset

Pihamittaus- ja kartoituspalvelut

TArkemittaukset & kartoitukset

Toimitamme asiakkaillemme kartoitus ja tarkemittauspalveluita. Teemme kaikkea alkaen pienistä yksityiskohdista aina laajojen alueiden tarkkaan dokumentointiin. Palveluihimme lukeutuu mm. nämä:

Puut

Puiden tarkemittaukset

Reunakivet

Reunakivien tarkemittaukset

Tiet

Teiden tarkemittaukset ja kartat

Maaston muodot

Maastonmallinnus 2D ja 3D kartta

Rakennukset

Rakennuksien koot, sokkelit ja nurkkakorkojen mittaus

Materiaalirajaukset

Materiaalirajaukset kartoissa ja tarkemittauskuvissa

LVIS

Vesihuollon ja kaukolämmön mittauspalvelut

Parkkialueet

Parkkialueiden kaato- ja tarkemittaus kartoitukset