Laserkeilaus

Käytämme laserkeilausta tarjotaksemme asiakkaillemme ennennäkemättömän tarkkoja mittaus- ja mallinnuspalveluita. Tämä menetelmä hyödyntää laserkeilausta luodakseen kohteesta miljoonia pisteitä sisältävän pistepilven, joka muodostaa kolmiulotteisen kuvan äärimmäisellä tarkkuudella. Olipa kyseessä sitten historiallinen rakennus, monimutkainen teollisuuslaitos tai laaja maastoalue, laserkeilaus antaa meille kyvyn tallentaa kaikki yksityiskohdat millimetrintarkasti.

Me ymmärrämme, kuinka tärkeää on saada luotettavaa ja tarkkaa tietoa projektisi jokaisessa vaiheessa. Siksi olemme omistautuneet tarjoamaan parhaan mahdollisen laserkeilauspalvelun, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Rakennusten ja rakenteiden 3D-mallinnus:
Tuotamme täydelliset 3D-mallit rakennuksista, antaen yksityiskohtaista tietoa rakenteiden tilasta ja mahdollistaen tarkat suunnitteluratkaisut.

Teollisuuslaitosten suunnittelu ja kunnossapito:
Mahdollistaa teollisuuslaitosten ja -koneiden tarkan dokumentoinnin, parantaen huolto- ja laajennussuunnitelmien laatua.

Infrastruktuuri- ja maastoprojektit:
Tarjoaa tarkan perustan infrastruktuurihankkeiden suunnittelulle ja toteutukselle, mukaan lukien teiden, siltojen ja muiden julkisten rakennelmien laserkeilaus & mallinnus.

Perintökohteiden laserkeilaus:
Historiallisesti merkittävien kohteiden säilyttämisen ja restauroinnin tukemisen tuottamalla tarkan digitaalisen kopion.

Rakennusten laserkeilaus

Toteutamme rakennusten laserkeilaustyöt, tuottaen yksityiskohtaisia 3D-inventointimalleja sekä erilaisia 2D-mittakuvia. Tämä mahdollistaa suunnittelijoiden ja rakentajien tehokkaan työskentelyn, varmistaen projektin sujuvan etenemisen ja täsmällisen toteutuksen.

Julkisivukuvat

Arkkitehtien viimeistelevät mittatarkat julkisivukuvat

Pohjakuvat

Mittatarkat pohjakuvat rakennuksen jokaisesta kerroksesta

Leikkauskuvat

Leikkauskuvat jokaisesta suunnittelun kannalta tärkeästä kohdasta

Kattokuvat

Hyödynnämme dronea ja laserkeilausta yksityiskohtaisiin kattokuviin

Muut laserkeilauspalvelut

Toimitamme asiakkaillemme kaikenlaisia laserkeilaustöitä, alkaen pienistä yksityiskohdista aina laajojen alueiden tarkkaan dokumentointiin. Laserkeilauksessa mikään ei jää huomaamatta.

Rasvapunokset

Rasvapunosten tarkemittaus

Betonirakenteet

Betonirakenteiden tarkemittaus

Putkistot

Putkistojen mallinnus

Laitteistot

Laitteistojen mallinnus

Lattiat

Lattioiden kaatokartat & tarkemittaus

Maamassat

Maamassojen tarkemittaus, mallinnus & laskenta

LVIS

LVIS tarkemittaus. Lattialämmitys, vesi, viemäri ja sähköputket

Teräsrakenteet

Teräsrakenteiden mallinnus, tarkemittaus ja sovitus

”Olemme laserkeilanneet yli 50 kokonaista kerrostaloa Helsingissä. Toimitamme laserkeilausmittauksia Hangosta Utsjoelle koko Suomen ja miksei Euroopankin laajuisesti. Kun lopputuote ja hinta ovat kohdallaan, syntyy jatkumoa laserkeilaushankkeille.”

KALLE SUSI

Neotri Oy – Toimitusjohtaja